Viden, udvikling og samvær
7400 HerningVælg område
Vis underviser
Anders Kofoed
Ledige pladser

Foredrag superkryb med superkræfter

Ved spørgsmål ring til 97 12 71 22

Superkryb med ægte superkræfter ved dyreekspert Anders Kofoed

Anders Kofoed, kendt som TV2s dyreekspert, fortæller om utrolige superkryb med ægte superkræfter! Anders ved rigtig meget om dyr, og han elsker at fortælle. Uanset om det er børn eller voksne, han skal formidle for, har han en fantastisk evne til at gøre et hvilket som helst biologisk emne spændende. Denne aften er det de voksne, Anders skal gøre klogere på superkryb.

Vidste du for eksempel, at superhelte fra tegneserier er inspireret af de superkræfter, som kryb ude i naturen har? Og at det faktisk er krybene, der har de ægte superkræfter? Det er de kryb, Anders kalder superkryb. Ét af dem kan endda sprøjte med lim, et andet kan klone sig selv.
Anders Kofoed er biolog og har før arbejdet som naturformidler i ZOO, hos Den Blå Planet og på Danmarks Akvarium. Nu er han fast tilknyttet TV2 som dyrekspert.
Glæd dig til en forrygende aften, hvor du i den grad bliver underholdt samtidig med at du bliver meget klogere på kryb og kravl.


Arrangementet afholdes i samarbejde med Herning Bibliotekerne, Østergade 8, Herning.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-04-2020, kl. 18:30

Ugedag Torsdag
Holdnr20038
Adresse Herning Bibliotekerne
Østergade 8
7400 Herning
LokaleForedragslokale
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herning

Kursusdage

30-04-2020 Torsdag 18:30  -  20:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.